Connect with us

Sport

FC Botoşani nu a vândut nimic în această vară dar în conturile clubului ar putea intra minim 500.000 de euro

Published

on

fc botosani reunire lot (27)

Conducătorii clubului FC Botoşani au anunţat că unul dintre obiective este să vândă în fiecare an câte unul-doi jucători şi astfel să asigure o parte din bugetul pentru următorul sezon. Vara aceasta, FC Botoşani nu va vinde niciun jucător chiar dacă au fost oferte pentru Olimpiu Moruţan.

Cu toate acestea, în conturile clubului ar putea intra minim 500.000 de euro. Fostul căpitan Michael Ngadeu este dorit de mai multe cluburi din Germania, Franţa şi Anglia. În cazul în care Ngadeu va pleca de la Slavia Praga, FC Botoşani va încasa 15% din suma de transfer.

„Sunt ceva discuţii. Din câte am înţeles, cei de la Slavia ţin mult la preţ. E un jucător care a evoluat foarte bine, au câştigat campionatul, o performanţă extraordinară. A marcat la Cupa Africii, a marcat vreo şapte goluri în campionat. Ne dorim ca Ngadeu să ajungă la o echipă mult mai titrată şi noi să încasăm 15% din suma de transfer. Sperăm că vom mai încasa 500.000-600.000 de euro. Cei de la Slavia nu vor să-l vândă sub 3 milioane de euro”, a spus Cornel Şfaiţer, preşedinte FC Botoşani.

De asemenea, FC Botoşani ar mai putea încasa 40.000 de euro de la CSU Craiova. În momentul transferului lui Dimitrov, oltenii au accepta o clauză, în baza căreia vor plăti 40.000 de euro dacă ajung în grupele Europa League. De asemenea, ar mai putea intra 50.000 de euro în conturile FC Botoşani dacă argentinianul Gonzalo Cabrera va fi cumpărat de clubul din Malaezia, la care evoluează în prezent.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad