Connect with us

Sport

FC Botoşani îşi stabileşte obiectivul după cantonamentul din Austria: „Dacă vom aduce patru jucători foarte buni, putem avea obiective îndrăzneţe”

Published

on

costel enache

Noul antrenor al FC Botoşani nu are un obiectiv clar pentru următorul sezon de Liga I. Atât Costel Enache cât şi conducătorii clubului FC Botoşani spun că aşteaptă finalizarea campaniei de achiziţii şi meciurile amicale din Austria după care vor stabili obiectivul.

Costel Enache pare mulţumit de lotul pe care îl are la dispoziţie şi spune că dacă mai vin patru jucători pe care el îi doreşte, FC Botoşani se va putea lupta cu echipele puternice din fotbalul românesc.

„Până nu o să avem un lot stabil, nu putem să punem obiective. Dacă vom aduce patru jucători foarte, foarte buni, putem avea obiective îndrăzneţe. Dacă nu, rămânem la alea reale ale noastre, play-off-ul. Obiectivul meu personal pentru noul sezon este să formăm o echipă organizată, echilibrată ofensiv-defensiv, o echipă agresivă şi dinamică”, a spus Costel Enache.

Nici oficialii clubului nu se grăbesc să stabilească obiective pentru următorul sezon. Ei se gândesc în primul rând la menţinerea în prima ligă.

„Sigur că va avea un obiectiv. Obiectivul îl stabilesc după ce văd lotul în totalitate, după ce văd meciurile amicale. La finalul cantonamentului din Austria vom stabili obiectivul”, a spus Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad