Connect with us

Sport

Oficialii FC Botoşani vor stabili în această săptămână preţurile biletelor şi abonamentelor. VEZI ce intenţii au

Published

on

spectatori stadion

Până la sfârşitul acestei săptămâni se vor definitiva preţurile biletelor şi abonamentelor pentru următorul sezon al Ligii I. Intenţia oficialilor botoşăneni este ca preţul abonamentelor să rămână la nivelul sezonul trecut.

În ceea ce priveşte biletele, va fi un preţ unic valabil pentru meciurile cu Viitorul, Steaua, CFR Cluj, Dinamo, Astra şi CSU Craiova. În cazul meciurilor cu celelalte echipe, care în sezonul trecut au jucat în play-out, preţul va fi mai mic. Oficialii FC Botoşani spun că suma încasată din bilete şi abonamente este una mică raportată la bugetul clubului dar sunt nişte bani importanţi.

„Sunt aproape 100.000 de euro pe care îi încasăm din bilete şi abonamente într-un sezon. Sunt bani importanţi. Nu sunt de acord să tratăm cu neatenţie orice tip de venit. Bileteria, abonamentele, sponsorizările, publicitate. Orice euro câştigat este în folosul clubului. Deocamdată, cheltuielile sunt mai mari decât veniturile. Obiectivul nostru este să echilibrăm veniturile cu cheltuielile”, a declarat Valeriu Iftime.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad