Connect with us

Sport

FC Botoşani pregăteşte încă două transferuri de la Iaşi. Negocieri cu Golubovic şi Ţigănaşu, plus un bulgar, un polonez şi un argentinian

Published

on

golubovic, tiganasu

Oficialii FC Botoşani vor continua campania de achiziţii şi încearcă să mai achiziţioneze cel puţin doi-trei jucători până la finalul săptămânii când echipa va pleca în cantonamentul din Austria. Principalele ţinte sunt fundaşul stânga Alex Ţigănaşu şi atacantul Bojan Golubovic.

FC Botoşani încearcă să profite de haosul de la Poli Iaşi şi să transfere încă doi jucători. După mijlocaşul Marian Târşă, FC Botoşani ar putea să-i aducă de la Iaşi şi pe Alex Ţigănaşu şi Bojan Golubovic.

„Sunt jucători care mai vin în seara asta şi mâine. Nu îmi fac probleme că nu o să avem un lot cel puţin la fel de competitiv ca în sezonul trecut. Suntem în discuţii cu câţiva jucători, mai sunt nişte jucători străini. Va mai veni un fundaş stânga, vor mai veni vreo trei la mijloc, în bandă şi doi-trei în atac. Sunt câţiva jucători de la Iaşi pe care îi ofertăm şi care ne interesează. Mihai Roman a spus că rămâne, mai cântăreşte oferta noastră. Dacă nu are ceva în afară, rămâne la Botoşani. Răzvan Tincu va rămâne şi el. De asemenea, rămâne şi Moruţan”, a declarat Valeriu Iftime.

În plus, oficialii botoşăneni mai sunt în discuţii pentru aducerea unui mijlocaş din Polonia, a unui jucător de bandă din Bulgaria şi a unui atacant din Argentina.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad