Connect with us

Evenimente

Ultimele pregătiri la plaja Stânca. În acest week-end se deschide sezonul la marea din Nordul Moldovei

Published

on

plaja stanca (00)

De câteva zile se lucrează în forţă pentru deschiderea sezonului la marea din Nordul Moldovei. Din această după amiază, plaja de la Stânca va fi deschisă oficial iar în acest wee-end sunt programate mai multe evenimente, inclusiv un concert.

Dacă Parcul de Agrement Cornişa nu va fi funcţional nici vara aceasta şi nici nu se ştie când se va deschide, botoşănenii au începând din acest week-end un nou loc de ditracţie. Este vorba de plaja Stânca, aflată la aproximativ 50 de kilometri de municipiul Botoşani.

Proprietarul terenului de Stânca, împreună cu reprezentanţii Stage M, au lucrat la amenajarea plajei, a teraselor, montarea scenei. Au fost aduse câteva camioane cu nisip şi şezlonguri iar de astăzi, plaja de la Stânca va deveni un punct de atracţie al judeţului Botoşani.

Pentru ziua de duminică, organizatorii au pregătit mai multe evenimente, inclusiv un concert. Pe scenă va urca Nineka din Turcia.

plaja stinca (1)plaja stinca (2)plaja stinca (3)plaja stanca (1) plaja stanca (8) plaja stanca (7) plaja stanca (6) plaja stanca (5) plaja stanca (4) plaja stanca (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad