Connect with us

Economic

Om de afaceri din Botoşani: “Am întâlnit un primar care a specificat clar: Noi vrem calitate şi durabilitate” FOTO

Published

on

lucrare hidroplasto (9)

O companie din judeţul Botoşani este din ce în ce mai apreciată şi mai căutată în toată România, pentru a executa lucrări. Foarte interesant este că după mulţi ani în care autorităţile locale şi judeţene cheltuiau banii pe tot felul de lucrări care nu rezistau nici măcar până la recepţia finală, în tre timp, lucrurile s-au schimbat şi se pune din ce în ce mai mult accent pe calitate. Printre companiile româneşti care execută lucrări de calitate, se numără şi una din judeţul Botoşani.

Este vorba de compania Hiroplasto, condusă de omul de afaceri Cătălin Silegeanu. Într-o postare pe pagina personală de facebook, acesta a remarcat faptul că începe să se facă diferanţa între cei execută lucrări de calitate şi ceilalţi de pe piaţă.

“O firmă a construit un pod pentru dezvoltarea agricolă a unui sat: mai precis în Heleşteni…. unde am întâlnit un primar care a specificat clar: Noi vrem calitate şi durabilitate… motiv pentru care am ales Hidroplasto… o firmă românească cu acţionariat românesc… Proiectul este pe fonduri europene şi am ales cea mai bună firmă… Am mers în Heleşteni, am întâlnit oameni care fac agricultură, mi-au mulţumit pentru soluţii şi au spus că aşteaptă finalizarea… Cum să nu susţii un proiect când vezi oameni ce apreciază munca ta? Cum să nu te deplasezi personal, doar să le asculţi dorinţele? Noi, Hidroplasto suntem implicaţi în proiecte mari şi mici, eu, Cătălin Silegeanu tratez orice proiect cu maximă seriozitate… indiferent că e unul de amploare de care scrie toată presa sau unul mic de care nimeni nu a auzit nimic. Asta ne diferenţiază pe noi de restul… Susţinem România şi susţinem dezvoltarea drumurilor, autostrăzilor şi podurilor din România… Încercăm şi reuşim… Hidroplasto, o companie românească cu viziune de viitor…”, a precizat Cătălin Silegeanu.

Comuna Helesteni este situată in partea central – vestica a judetului Iasi, la 6 km de Ruginoasa, la 68 km distanta de municipiul Iasi si la 18 km distanta fata de orasul Pascani.

lucrare hidroplasto (11) lucrare hidroplasto (10) lucrare hidroplasto (8) lucrare hidroplasto (7) lucrare hidroplasto (6) lucrare hidroplasto (5) lucrare hidroplasto (4) lucrare hidroplasto (3) lucrare hidroplasto (2) lucrare hidroplasto (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad