Connect with us

Sport

FC Botoşani a transferat un jucător care câştiga doar 300 de lei lunar la un club de Liga I. A semnat pe cinci ani şi va încasa de zece ori mai mult

Published

on

tarsa marian

FC Botoşani a semnat cu unul dintre cei mai promiţători tineri jucători de la Poli Iaşi. Oficialii botoşăneni au profitat de haosul de la gruparea ieşeană şi l-au convins pe Marian Târşă (19 ani) să semneze un contract valabil cinci ani.

Mijlocaşul central Marian Târşă era unul dintre jucătorii în care ieşenii îşi puneau mari speranţe. A debutat vara trecută în prima ligă şi se anunţa un jucător cu care ieşenii vor da lovitura. S-a accidentat grav în cantonamentul naţionalei U19 şi a stat departe de gazon circa jumătate de an. A revenit anul acesta numai că la Iaşi lucrurile s-au schimbat în rău iar la ora actuală nu se ştie cine conduce clubul. Jucătorul în vârstă de 19 ani avea un salariu lunar de doar 300 de lei iar oficialii ieşeni nu i-au propus o majorare. De acest haos au profitat oficialii de la FC Botoşani. I-au propus un contract de zece ori mai mare iar acesta a acceptat şi urmează să se prezinte la reunirea lotului programată pe 19 iunie, la ora 18.00.

”Contractul este de pe vremea junioratului, de atunci nimeni nu mi-a mai mărit salariul. Nu mai puteam sta pe această sumă, să vin cu bani de acasă. Am o vârstă la care trebuie să încep să mă întreţin singur, nu o pot face cu 300 de lei pe lună. Am stat aşa, în speranţa că se va schimba ceva, dar… Nu arăt pe nimeni cu degetul, nu ştiu eu cine este vinovat. Se ştiu ei prea bine. Eu sunt doar un copil şi nu vreau să acuz. Regret, sincer, că nu m-am lansat în fotbalul mare de la Iaşi. Dar a trebuit să aleg ce este mai bine pentru mine. Nimeni nu m-a sunat de când s-a terminat campionatul, nu mi s-a făcut notificarea la contract, aşa că am acceptat propunerea făcută de către cei de la Botoşani. M-a sunat domnul Heleşteanu, iar cu domnul Costel Enache am lucrat la lotul de juniori. Le mulţumesc tuturor celor care m-au susţinut la Iaşi”, a declarat Marian Târşă pentru Prosport.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad