Connect with us

stiri

În sfârşit! Primăria face dezinsecţie în municipiul Botoşani

Published

on

dezinsectie foto telegrama.ro

Dezinsectie. Foto: telegrama.ro

Autorităţile locale s-au decis să facă dezinsecţie în municipiul Botoşani. După ce zeci de persoane au fost muşcate de căpuşe, reprezentanţii primăriei s-au decis într-un final să facă o dezinsecţie în municipiu.

Operaţiunea de dezinsecţie va avea loc mâine, 14 iunie, începând cu orele 22,00. Dezinsecția se va efectua pe o arie de aproximativ 20 ha, în toate parcurile din Botoșani și pe versantul Cornișa – respectiv în zona de picnic Pacea.

”Având în vedere incidența mare a cazurilor de persoane mușcate de căpușe, am luat decizia să facem o operațiune mai amplă de dezinsecție în zonele cu multă vegetație din municipiu. Bineînțeles că dezinsecția va avea ca efect anihilarea nu numai a căpușelor ci a unei largi game de insecte târâtoare și zburătoare: țânțari, purici, căpușe și alte insecte din vegetație. Țin să asigur pe această cale pe locuitorii municipiului că ori de câte ori va fi nevoie, în limita bugetului alocat, vom efectua asemenea lucrări pentru îmbunătățirea confortului citadin”, a afirmat primarul Cătălin Flutur.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )