Connect with us

Sport

Fiul primarului Flutur a intrat în elita jucătorilor de poker din România şi câştigă mai bine decât …

Published

on

poker (1)

Source: PokerNews

Piața de poker din România începe să strângă din ce în ce mai mulți adepți ai acestui joc. Dovadă stau și turneele de poker live în care regăsim mulți jucători români profesioniști. Dacă în urmă cu câțiva ani, ne făceam intrarea timid pe piața internațională, acum exportăm români bine pregătiți, atrași de adrenalina pe care ți-o dă acest joc, dar și de sumele mari de bani pe care se joacă în afară.

poker flutur

Source: Poker-News.ro

Unul dintre românii care și-au făcut un nume în industrie este Mircea Alexandru Flutur, originar din Botoșani.

Mircea Flutur joacă de mulți ani poker, însă în ultimii trei ani, îl regăsim la masa profesioniștilor, iar la cât de bine joacă, cu siguranță poate deveni următorul Daniel Negreanu.

Primul eveniment major în care și-a făcut simțită prezența și talentul a fost în 2014, în Main Eventul Summer Fest, ce s-a desfășurat sub egida PokerFest, când s-a clasat al V-lea la masa finală. În toamna anului 2015, a câștigat MiniEventul PokerFest Iași. Începutul anului 2016 avea să-l găsească la o nouă masă finală în PokerFest Grand 300, unde s-a clasat pe locul IV pentru un premiu de peste 8.000 de euro. Și anul 2017 este unul plin de turnee pentru Mircea Flutur și mulți ochi sunt ațintiți în direcția lui.

poker (1)

Source: PokerNews.

Alți români care s-au consacrat pe această scenă sunt Luciana Manolea sau Tudor “a.S.e High” Purice. Originară din Iași, Luciana este o tânără de 29 de ani, ce s-a impus cu o fermitate incredibilă într-o lume a bărbaților. Performanțele pe care le-a obținut românca noastră în acest sport al minții i-ar face invidioși pe mulți dintre jucătorii profesioniști de poker.

Joacă sub aliasul “luckyno75” și se luptă în cele mai mari turnee de la PokerStars. În 2014, a reușit să câștige turneul PokerStars WCOOP Challenge 03, Progressive Super KnockOut pentru care a încasat premiul de 105.733 de dolari. Nu a fost singurul. A reușit să iasă învingătoare și la turneul PokerStars Big și PokerStars Women’s Sunday. A câștigat titluri pe PokerStars.fr și PokerStars.eu. Are o “Triplă Coroană Online”. Pe lângă toate acestea, o regăsim pe românca noastră la multe mese finale în multe alte turnee. Câștigurile strânse din poker până acum se apropie de 2,5 milioane de dolari.

Tudor Purice

Source: PokerNews.

Un alt jucător român ce s-a impus pe scena internațională este Tudor Purice. Joacă sub pseudonimul “a.S.e High” și este unul dintre cei mai prolifici români din această industrie. Este un adept al turneelor high stakes. Tudor a participat la nenumărate turnee pe platforma PokerStars, performanța anului 2015 venind chiar de la el. A câștigat eventul SCOOP-24-H, pentru care a încasat aproape 400.000 de dolari. Cu acest rezultat, Tudor a trecut de pragul de 700.000 de dolari câștiguri pe faimoasa platformă online. Este un obișnuit al meselor online, iar anul acesta, a reușit performanța de a ieși învingător la Israeli Poker Championship, primind mult râvnitul trofeu, dar și suma de 47.500 de euro. În total, Tudor Purice ar fi strâns din profiturile din poker peste 3 milioane de dolari.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad