Connect with us

Evenimente

Motociclist rănit grav în urma unui accident de circulaţie FOTO

Published

on

Accident motociclist (2)

Un grav accident de circulatie s-a produs, in seara aceasta, pe strada Ion Pillat din municipiul Botosani, in urma caruia un tanar motociclist a ajuns la spital.

Acesta mergea dinspre Calea Nationala spre Luceafarul, iar la intersectia cu strada Armeana a fost lovit in plin de un autoturism Mercedes care venea din sens opus si a virat stanga fara sa se asigure.

Barbatul de pe motocicleta a fost ranit grav in urma accidentului. Acesta a fost transportat cu ambulanta de terapie intensiva mobila la spital.

Cat despre soferul vinovat, un tanar de 20 de ani, acesta sustine ca a oprit la intersectia cu strada Armeana, dar un sofer l-a blitat, facandu-i semn sa treaca. In momentul respectiv, moticlistul a venit din spate si s-a izbit in Mercedes.

La fata locului au ajuns politistii de la rutiera care au inceput o ancheta pentru a afla toate imprejurarile in care s-a produs accidentul rutier.

Accident motociclist (8) Accident motociclist (7) Accident motociclist (6) Accident motociclist (5) Accident motociclist (4) Accident motociclist (3) Accident motociclist (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )