Connect with us

Sport

FC Botoşani mai aduce un atacat de la Dinamo şi un mijlocaş de la Poli Iaşi

Published

on

tarsa, daniel popa

FC Botoşani continuă campania de achiziţii. După portarul Eduard Pap de la ASA Tg. Mureş şi Tiberiu Serediuc de la Concordia Chiajna, oficialii FC Botoşani s-au mai înţeles cu un atacant de la Dinamo şi un mijlocaş de la Poli Iaşi.

Este vorba de atacantul Daniel Popa (22 ani) de la Dinamo. Daniel Popa a fost aproape de a semna cu FC Botoşani în vara trecută. A preferat să semneze cu Dinamo chiar dacă oferta financiară nu era una mult mai tentantă. A jucat în doar 11 partide în sezonul trecut de Liga I şi nu a marcat niciun gol. În schimb, a marcat trei goluri în Cupa Ligii. Acum, Daniel Popa are şanse mari să ajungă sub formă de împrumut la FC Botoşani.

De asemenea, oficialii botoşăneni l-au achiziţionat şi pe Marian Târşă, un mijlocaş central în vârstă de 19 ani, născut la Vaslui. El are 7 meciuri jucate în prima Ligă şi un gol marcat.Marian Târşă era considerat unul dintre cei mai promiţători jucători de la Poli Iaşi dar în toamna anului trecut a suferit o accidentare gravă în cantonamentul naţionalei U19. A fost diagnosticat cu ruptură de ligament, a fost operat şi a revenit pe teren abia în această primăvară.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad