Connect with us

stiri

Comuna Vorona este în finala campaniei Culorile României 2017

Published

on

vorona-31-decembrie-2016-38

Comuna Vorona este una dintre finalistele selecției organizată de Policolor România în cadrul campaniei Culorile României 2017. Și avem bucuria să vă anunțăm că, astfel, Vorona va beneficia de sponsorizări din partea apreciatei companii, pentru reabilitarea și modernizarea de grădinițe, școli și biserici în toate satele comunei noastre.

Iar joi, 15 iunie a.c, la București, Vorona va fi prezentată de către organizatori, în calitatea sa de finalistă a campaniei Culorile României, în fața tuturor reprezentanților presei naționale.

Este pentru prima dată când o comună botoșăneană câștigă o astfel de competiție, alături de alte doar 4 localități din țară. Șantierele la proiectele câștigate în cadrul campaniei Culorile României vor fi deschise în perioada iulie – octombrie 2017, iar Policolor va asigura toate materialele din gama proprie, necesare lucrărilor de reabilitare. Vorona va avea în acest an și propriul său ambasador în cadrul campaniei Culorile României. Alături de cunoscuți meșteri populari, arhitecți, cadre universitare și promotori ai unor proiecte culturale naționale, Gheorghe Țugui din Vorona, creator de măști și rapsod popular, cãștigător al distincției Meșterul Popular al României 2017 în cadrul Concursului Național “Comorile României”, a fost desemnat de Policolor drept Ambasador al Culorilor României 2017, fapt ce onorează întreaga comunitate voroneană.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad