Connect with us

National

Cel mai mare aquapark din Balcani. A costat jumătate din valoarea Parcului Cornişa şi este mult mai spectaculos FOTO

Published

on

aquapark novisad (1)

Aquaparkul “Petroland” se află la Backi Petrovac, o localitate aflată lângă Novi Sad, în provincia autonomă Voivodina. A fost construit pe opt de hectare.

Cel mai mare aquapark din Balcani, de la Backi Petrovac, aflat la două ore de Timişoara a costat peste 8 milioane de euro şi a fost deschis în anul 2012.

“Petroland”-ul de lângă Novi Sad a fost construit de consorţiul Aqua Thermn din Slovacia, pe o suprafaţă de opt de hectare.  Aquaparkul este aşezat într-un loc strategic, la 120 de kilometri de Belgrad, tot atâta de graniţa cu Ungaria, 130 de kilometri de graniţa cu România şi de doar 20 de kilometri de frontiera cu Croaţia.

Este cel mai mare complex aqvatic construit vreodată în Serbia, fiind considerat cel mai modern din tot Balcanul.  Aquaparkul se află la 160 de kilometri de Timişoara, 205 kilometri de Arad şi 230 de kilometri de Reşiţa.  Pe lângă cele 20 de topogane şi şase piscine (printre care un bazin cu valuri şi un râu artificial), , trei “turnuri” de pornire, castel de apă pentru copii, restaurante, terenuri de sport, clienţii au parte şi plajă spaţioasă cu şezlonguri şi umbrele gratuite.

Citeste mai mult pe Adevarul

aquapark novisad (6) aquapark novisad (5) aquapark novisad (4) aquapark novisad (3) aquapark novisad (2)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad