Connect with us

AGRICULTURA

Ministrul Agriculturii: „Am fost în piaţă la orele 6 şi 4 minute. Piaţa este oglinda agriculturii”. VEZI ce l-a nemulţumit

Published

on

petre daea

Prezent în judeţul Botoşani, ministrul Agriculturii a mers în Piaţa Centrală din municipiu pentru a vedea ce produse se comercializează şi care sunt preţurile. Petre Daea a vizitat piaţa din Botoşani la ora 6 dimineaţa, fără a anunţa pe nimeni.

Ulterior, el a precizat că piaţa din Botoşani este bine organizată, preţurile sunt mai mici decât în alte zone dar au fost şi lucruri care l-au nemulţumit. El nu a găsit niciun producător de roşii din judeţul Botoşani. Erau doar roşii din import şi de la Galaţi.

„Am fost în piaţă la orele 6 şi 4 minute. Am intrat în piaţă pentru a vedea ce e în agricultura judeţului. Piaţa este oglinda. Am văzut lucruri bune, piaţa este bine organizată, cu tronsoane cum spune legea. Nu am avut ocazia să văd legumicultorii din Botoşani. Dimineaţa e pentru agricultor. Agricultorii nu au ceas. Pe ei îi trezeşte munca şi îi adoarme oboseala”, a spus Petre Daea.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad