Connect with us

Sanatate

Munca dăunează grav sănătăţii. Zeci de botoşăneni au ajuns la spital cu traumatisme sau fracturi

Published

on

spital pacient cu piciorul taiat

De cand a venit caldura si oamenii au inceput in forta activitatile din gospodarie, zilnic, la  spital au ajuns persoane care s-au accidentat.  In perioada aprilie-mai, nu mai putin de 69 de persoane au fost internate in spital, dupa  ce au avut ghinion si s-au ales cu leziuni sau fracturi in urma activitatilor din gospodarie.

Fie s-au taiat la membre sau le-au strivit cu diferite obiecte din gospodarie, ori au cazut de la inaltime, cel mai des din copaci.

“Dintre acestea o persoana a prezentat traumatism cranio-cerebral, patru persoane au prezentat traumatisme toracice, 31 de pacienti au ajuns cu fracturi la nivelul membrului superior,  si 33 de persoane au prezentat fracturi la nivelul membrului inferior. O buna parte din persoanele cu fracturi internate in spital s-au accidentat in gospodarii”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta.

Medicii recomanda botosanenilor sa fie foarte atenti atunci cand desfasoara activitati casnice sau la camp, pentru ca o clipa de neatentie ii poate lasa mutilati pe viata.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad