Connect with us

Educatie

120 de elevi din şapte localităţi s-au întrecut la fotbal, volei, şah, cros şi lupte, într-un proiect organizat de şcoala Băiceni FOTO&VIDEO

Published

on

concurs baiceni (0)

Peste 120 de elevi din localităţile Băiceni, Orăşeni Deal, Orăşeni Vale, Vorona, Dersca, Mănăstirea Doamnei şi Curteşti au participat la o serie de activităţi sportive în cadrul proiectului „Prin sport devii mai puternic”. Proiectul a fost realizat de Şcoala gimnazială din localitatea Băiceni, comuna Curteşti, în cadrul săptămânii Şcoala Altfel.

Prima acţiune din cadrul acestui proiect s-a desfăşurat pe data de 1 iunie, în tabără Agafton, unde a avut loc un mini turneu de fotbal la care au participat patru echipe. Întrecerile sportive au continuat astăzi la Băiceni unde eleviii s-au întrecut la cros, volei, şah, karate şi lupte. De organizarea evenimentului sportiv s-au ocupat profesorul Cristian Gherasim şi Radu Bogdan Tănase, directorul Şcolii gimnaziale Băiceni. Acţiunea a avut şi un sponsor. Este vorba de omul de afaceri Maricel Maxim, patronul firmei Maxim Special Construct, care le-a oferit premii şi materiale sportive copiilor. De asemenea, evenimentul a fost sprijinit şi de către Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret.

La finalul competiţiei, copiii clasaţi pe primele trei locuri, la fiecare categorie de vârstă, au primit diplome, cupe, medalii şi tricouri. În plus, echipele de fotbal şi volei au primit mingi. Omul de afaceri Maricel Maxim ne-a spus că este pentru al treilea an consecutiv în care se implică în sprijinirea sportului.

„Vreau ca această acţiune de la Băiceni să devină o tradiţie. M-am implicat şi încerc să-i ajut pe aceşti copii care au cu adevărat nevoie. Mă bucur că profesorii de aici organizează astfel de concursuri iar copiii au posibilitatea să facă sport într-un cadru organizat. Încerc să sprijin cât mai mult sportul de masă. Anul acesta am organizat Cupa Maxim la tenis de masă, apoi Cupa 1 Iunie la fotbal, acum am sponsorizat această acţiune şi intenţionez să mă implic în continuare”, ne-a spus omul de afaceri Maricel Maxim.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad