Connect with us

AGRICULTURA

Un apicultor botoşănean a scos pe piaţă un produs unic în România FOTO

Published

on

miere de albine1

Ferma Apicolă Marineac a lansat de curând un produs unic pe piaţa din România. Este vorba borcanul care conţine trei sortimente de miere de albine, de salcâm, de rapiţă şi polifloră. La realizarea acestui produs s-a lucrat timp de aproximativ trei luni.

Apicultorul Iustin Marineac spune că produsul lansat în urmă cu câteva zile pe piaţă reprezintă o premieră în România. El a studiat ce produse realizează ceilalţi apicultori din ţară şi chiar a apelat la o firmă de marketing şi publicitate pentru a fi convins că borcanul cu trei sortimente de miere reprezintă o premieră.

“În urma unei analize de piaţă care a durat aproximativ o săptămână, împreună cu specialişti din domeniul dezvoltarii online şi marketing, am constatat cu uimire că produsul este UNIC ÎN ROMÂNIA. Conţine trei sortimente de miere. Miere de salcâm, rapiţă şi poliforă. Aceste borcane sunt ideale pentru consumul propriu cât şi pentru cadouri. Avem două variante, pe verticală şi orizontală. La cel pe verticală, am lucrat şi l-am perfecţionat aproape trei luni. M-am gândit că sunt persoane care vor să consume mai multe sortimente. Spre exemplu, dimineaţa se poate consuma miere de salcâm pentru a avea energie. La prânz este indicată mierea polifloră care ajută la digestie iar seara mierea de rapiţă care ajută la protejarea şi regenerarea ficatului”, ne-a spus Iustin Marineac.

Mai multe detalii despre produsele din ferma apicolă Marineac, găsiţi pe

http://www.apicolamarineac.ro

https://www.facebook.com/apicolamarineac/

Mai citeşte:

Botoşăneanul care a transformat apicultura într-o afacere iar acum are comenzi din Anglia, Spania şi Italia GALERIE FOTO&VIDEO

miere de albine miere de albine2

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad