Connect with us

Sport

FC Botoşani a realizat primele două transferuri. Un portar şi mijlocaş dreapta au semnat

Published

on

pap, serediuc

FC Botoşani a început campania de achiziţii iar în această după amiază au semnat cu doi jucători care în acest sezon au evoluat în Liga I. Este vorba de un portar în vârstă de 23 de ani şi mijlocaş de bandă dreapta.

Eduard Pap, fostul portar al formaţiei ASA Tg. Mureş, îl va înlocui pe Călin Albuţ. Noul portar al FC Botoşani are 23 de ani, şi-a început cariera de fotbalist la Poli Timişoara, a mai evoluat la Luceafărul Oradea iar în ultima jumătate de an a apărat poarta echipei ASA Tg. Mureş. Al doilea transfer realizat de FC Botoşani este mijlocaşul de bandă dreapta Tiberiu Serediuc. Suceveanul în vârstă de 24 de ani a făcut junioratul la Şcoala de Fotbal Gică Popescu, după care a jucat la Jiul Petroşani, CS Otopeni şi Concordia Chiajna. În sezonul care s-a încheiat recent, a jucat în 22 de partide şi a marcat un gol. Are 4 selecţii la naţionala U17, 2 selecţii la U19 şi 3 selecţii la U21.

La capitolul plecări, până în momentul de faţă, FC Botoşani s-a despărţit de Sergiu Popovici, Călin Albuţ, Alin Cârstocea, Andrei Herghelegiu şi Endrik. Foarte probabil, vor mai pleca Gabi Vaşvari, Mihai Roman şi Răzvan Tincu. De asemenea, este posibil să plece şi Golofca. Golgheterul FC Botoşani are două oferte dar oficialii clubului nu s-au decis dacă îl vor lăsa să plece, suma de transfer nefiind una foarte tentantă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )