Connect with us

Sport

Leo Grozavu despre noul antrenor al FC Botoşani: “Este un băiat cu multă judecată, altfel de stil. E animat de un entuziasm extraordinar”

Published

on

costel enache

Începând de astăzi, FC Botoşani are un nou antrenor. Este vorba de Costel Enache, fost antrenor la Ceahlăul, Poli Iaşi şi la naţionalele de juniori. Costel Enache a fost coleg cu Leo Grozavu la Ceahlăul Piatra Neamţ, cei doi se cunosc foarte bine şi deja au discutat despre FC Botoşani.

Leo Grozavu spune că Enache va avea nevoie de sprijin din partea conducerii pentru a reuşi. Cei doi au discutat telefonic şi urmează să se întâlnească.

“Eu sper ca viitorul antrenor să facă măcar cât am făcut şi eu. Îl cunosc foarte bine, mi-a fost coleg de echipă, este un băiat cu multă judecată, altfel de stil dar eu cred că poate să reuşească. E animat de un entuziasm extraordinar, nu a mai antrenat de ceva timp la prima ligă… E nevoie de o altă motivaţie. Totul este să fie sprijinit. Eu sunt mai nebun şi încerc să mişc lucrurile. El are nevoie de sprijin. Eu am mai avut şi o altă perioadă şi ştiam ce înseamnă Botoşaniul. Am avut un avantaj. Mi-a dat un telefon şi m-a întrebat dacă putem să vorbim. Sunt de acord dacă el consideră că pot să-i dau vreo informaţie sau ceva care să-l ajute”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad