Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii 2-1. L. Grozavu: Rămân cu amintiri frumoase. Mulţumesc Botoşaniului, mi-a dat şansa să antrenez în prima ligă

Published

on

leo grozavu

Leo Grozavu s-a despărţit de FC Botoşani cu o victorie în faţa formaţiei Pandurii Tg. Jiu. El a mulţumit tuturor celor din Botoşani care l-au sprijit şi i-au oferit posibilitatea să demontreze ceea ce ştie şi a spus că şi-ar fi dorit să rămână dar numai în condiţiile în care se făceau investiţii şi se dorea accederea în play-off şi participarea în cupele europene.

„Eu plecam cu capul sus indiferent de scorul jocului de astăzi. Mă bucur că am câştigat, mă bucur pentru băieţi că au terminat campionatul cu o victorie. Chiar dacă ea a fost smulsă aşa cu forcepsul. Am avut multe momente în care jocul nu a funcţionat cum mi-aş fi dorit. A fost foarte greu de gestionat acest final de campionat. Mulţumesc tuturor celor care mi-au fost alături. Am încercat să facem maxim dar nu ne-a ieşit de fiecare dată aşa cum ne-am dorit. Sunt patru ani frumoşi. Nu e uşor în România, să termini patru campionate pe banca unei echipe. Rămân cu amintiri frumoase. Mulţumesc Botoşaniului, mi-a dat şansa să antrenez în prima ligă. Mă bucur că am reuşit să-i răsplătesc, atât cât am putut. Viaţa merge înainte. În momentul de faţă am nevoie de o vacanţă, de linişte. Vom vedea ce va fi. Îmi doresc provocări mult mai interesante. Mi-aş fi dorit să rămân la Botoşani, în alte condiţii. Îmi pare rău dar asta este. Botoşaniul va rămâne un loc aparte în sufletul meu. M-am simţit foarte bine şi de fiecare dată voi reveni cu multă plăcere. În patru ani, mi-am dorit mai mult decât atât, m-am luptat din răsputeri să reuşesc mai mult, în anumite momente am crezut că o să pot, au fost momente când am dezarmat. De asta şi mă opresc aici. Provocarea pentru mine era alta, nu aceea de a mă bate tot pentru play-out. Vreau mai mult. De asta şi trăirile mele în anumite momente”, a spus Leo Grozavu la finalul meciului cu Pandurii.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad