Connect with us

Administratie

Întreceri sportive, cupluri de aur premiate şi spectacol folcloric la Hlipiceni GALERIE FOTO&VIDEO

Published

on

hlipiceni, ziua comunei (0)

Două zile de sărbătoare la Hlipiceni. Primăria şi Consiliul Local Hlipiceni au organizat şi în acest an tradiţionalele manifestări din preajma zilei de 1 Iunie. Evenimentul a cuprins întreceri sportive, premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie şi un spectacol.

Baza sportivă Victoria din comuna Hlipiceni a găzduit manifestările din acest an. Sâmbătă, copiii din Hlipiceni şi alte cinci comune s-au întrecut la fotbal, cros şi tenis de masă iar la final au fost recompensaţi de către organizatori. Ziua a doua a fost dedicată în special adulţilor. A început cu o slujbă oficiată de preoţii din comună şi a continuat premierea cuplurilor care au împlinit 50 de ani de la căsătorie. A urmat spectacolul folcloric în care cap de afiş au fost Viorica Macovei, Daniela Condurache şi Mihaela Gurău.

„Evenimentul organizat anul acesta cuprinde două zile de activităţi. În prima zi am avut a XVII-a ediţie a Cupei 1 Iunie. A fost destinată copiilor de la clasa zero şi până la clasa a VIII-a. Anul acesta am avut participanţi din Blîndeşti, Suliţa, Lunca, Albeşti, Răuseni şi Hlipiceni. Copiii s-au întrecut la fotbal, cros şi tenis de masă. Organizarea am făcut-o împreună cu Direcţia Judeţeană de Sport şi Tineret iar toţi copiii au fost premiaţi. Sperăm ca de la an la an să avem cât mai mulţi copii care participă şi fac mişcare. În ziua a doua am avut sărbătorirea cuplurilor care împlinesc anul acesta 50 de ani de la căsătorie. Este al treilea an când organizăm această acţiune. Anul  acesta am avut doar nouă cupluri pe care le-am premiat. După premierea cuplurilor, am avut un spectacol, printre invitaţii fiind Viorica Macovei, Daniela Condurache şi Mihaela Gurău. A fost un bun prilej de socializare şi a se distra, pentru locuitorii comunei Hlipiceni”, ne-a spus Gheorghe Luchian, primarul comunei Hlipiceni.

Spre deosebire de alte manifestări din judeţ, evenimentul de la Hlipiceni nu i-a avut în prim-plan pe parlamentari, şefi de partide sau şefii Consiliului Judeţean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad