Connect with us

Sport

Andrei Patache: “Mi-am luat toţi banii la Botoşani, chiar dacă i-am luat mai târziu. Toţi care au plecat, şi-au luat banii”

Published

on

andrei patache

FC Botoşani are unul dintre cele mai mici bugete din Liga I dar cu toate acestea s-a reuşit achitarea datoriilor către bugetul statului şi plata contractelor jucătorilor. Fundaşul dreapta Andrei Patache spune că în ultimii ani s-au plătit ratele contractuale cu întârziere dar până la urmă toţi jucătorii şi-au primit banii.

“Înaintea meciului cu Iaşi am primit două salarii. La momentul respectiv erau patru luni şi ceva de plată. Eu mi-am luat toţi banii la Botoşani, chiar dacă i-am luat mai târziu. Noi avem ratele contractuale la trei luni. Ultima rată am încasat-o tot timpul în cantonamentul din Austria. Când au venit banii din drepturile TV, clubul şi-a plătit datoriile. La prime, din păcate anul acesta am luat singură primă dar nici victorii nu prea au fost. Toţi care au plecat, şi-au luat banii. Alţii nu au luat de şase-opt luni. Clubul a intrat în faliment şi nu îi mai primesc”, a spus Andrei Patache.

Salariile la FC Botoşani au fost diminuate cu 25% în prima parte a sezonului, într-un moment în care echipa era pe val şi avea rezultate. Oficialii botoşăneni au luat această decizie motivând că situaţia financiară era una complicată şi exista riscul să se aculeze datorii iar clubul să intre în insolvenţă.

“Eram pe locul doi când s-au tăiat cei 25% din salarii. Avem promisiuni că nu o să se mai schimbe regulile în timpul campionatului. E bine că suntem în Liga I şi o să avem fotbal şi anul viitor la Botoşani”, a mai afirmat Andrei Patache.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad