Connect with us

Sport

Căpitanul Gabi Vaşvari vrea să rămână la FC Botoşani

Published

on

vasvari

Mijlocaşul Gabriel Vaşvari (30 ani) este de un deceniu la FC Botoşani şi vrea să rămână la formaţia la care a realizat cele mai mari performanţe din fotbalul românesc. El mai are un an contract cu FC Botoşani dar vrea să îl prelungească.

Gabriel Vaşvari a fost adus de Leo Grozavu, în primul său mandat de antrenor la Botoşani, de la FC Zalău. A fost unul dintre cei mai constanţi jucători din lot, s-a remarcat prin numărul mare de recuperări şi capacitatea de efort iar de câte ori a lipsit din primul 11, jocul echipei a avut de suferit. Chiar dacă are 30 de ani, Gabi Vaşvari are o formă fizică mai bună decât unii jucători de 20 de ani şi din acest motiv vrea să mai joace câţiva ani la nivelul primei ligi unde a adunat peste 100 de meciuri jucate şi 19 goluri marcate.

“Mai am un an contract cu FC Botoşani. O să am şi eu o discuţie cu conducerea. Eu îmi doresc să rămân la Botoşani”, a spus Gabriel Vaşvari.

Mijlocaşul botoşănean consideră că vara aceasta nu ar trebui să se facă foarte multe schimbări în lot deoarece se pierde foarte mult la capitolul omogenitate şi astfel apare inconstanţa în joc şi în rezultate.

“La fiecare jumătate de an tot au fost schimbări. La Botoşani în iarnă, vară, s-au schimbat câte 10-15 jucători. Aceste lucruri nu sunt normale pentru că e foarte greu să omogenizezi echipă, să ai relaţii de joc, durează până înţelegi ce vrea antrenorul de la tine. Nu sunt benefice schimbările masive de jucători”, consideră Gabi Vaşvari.

gabriel-vasvari

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad