Connect with us

Sport

Valeriu Iftime: “Costel Enache nu este antrenorul nostru”. VEZI ce variantă mai au oficialii botoşăneni

Published

on

costel enache

Deşi Costel Enache era anunţat noul antrenor al FC Botoşani, lucruri par să se fi schimbat în ultimele ore. Un tehnician care a mai fost dorit la Botoşani, devine liber de contract şi ar putea veni în această vară la clubul condus de Cornel Şfaiţer şi Valeriu Iftime.

Costel Enache, fostul jucător al Ceahlăului, este una dintre variantele pentru funcţia de antrenor principal dar nu singura. Între timp, a mai apărut şi varianta Vasile Miriuţă iar oficialii botoşăneni nu semai grăbesc să ia decizia finală.

“Costel Enache nu este antrenorul nostru. Şi nu sunt sută la sută că va fi. Noi am avut o discuţie. Nu am semnat cu nimeni. Am avut o discuţie să alegem din trei-patru antrenori, când a plecat Leo ultima dată. Noi am plecat acum de la acea listă. Se spune că e un om cu o modestie teribilă, care cunoaşte foarte mult copiii. Eu vreau un om care să fie trup şi suflet aici. Toţi antrenorii care au venit la noi, şi-au făcut un nume aici. Nu am adus un antrenor ultra titrat pentru că există această stare, tocmai la Botoşani… La trei săptămâni te poate lăsa”, a declarat Valeriu Iftime.

Oficialii botoşăneni se gândesc şi la variant Vasile Miriuţă care ieri a fost anunţat că va fi înlocuit cu Dan Petrescu. Miriuţă a fost foarte aproape de a semnat cu FC Botoşani înaintea venirii lui Cristi Pustai dar a primit o ofertă din Germania.

“Noi am purtat doar o discuţie telefonică, l-am invitat la Botoşani. Nu am semnat, nu am stabilit condiţiile contractuale. Cu Costel Enache am avut prima discuţie după plecarea lui Leo. Am stat vreo patru ore. Îl cunoaştem, îi ştim istoricul lui ca jucători, antrenor. Nu a putut să vină la momentul respectiv pentru că era la naţionala U19. Nu a fost lăsat, a regretat că nu poate veni. Acum am vrut să ne grăbim pentru că timpul este scurt. Eu îl consider un antrenor cu echilibru, un antrenor care îşi doreşte o altă provocare. Miriuţă a fost la un pas să vină la Botoşani. Nu a venit pentru că a primit oferta din Germania. Botoşaniul era prima lui opţiune din România”, a precizat Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad

© 2020 Botosani Online. Toate drepturile rezervate. ( VILHEM )