Connect with us

Sport

Sergiu Popovici şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani

Published

on

sergiu popovici

Fundaşul stânga Sergiu Popovici este primul jucător care şi-a reziliat contractul cu FC Botoşani. Deşi contractul său expira pe 30 iunie, Popovici a plecat deja de la FC Botoşani.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că Sergiu Popovici a dorit să plece cu o lună mai devreme iar contractul a fost deja reziliat.

“Am reziliat contractul lui Popovici. Contractul lui expira la 30.06 dar a fost opţiunea lui să plece cu o lună mai devreme. Mai sunt jucători la final de contract cu care vom discuta de luni. Vor fi veniri, sosiri. Aşa e în viaţa fiecărei echipe. Noutăţi o să fie dar vrem să fim foarte atenţi. Timpul e foarte scurt, vor fi meciuri de pregătire puţine”, a declarat Cornel Şfaiţer care a mai precizat că la începutul săptămânii viitoare va anunţa lista jucătorilor care urmează să plece.

Printre jucătorii care vor pleca vara aceasta se numără Călin Albuţ, Bogdan Unguruşan, Alin Cârstocea, Endrick, Robert Elek şi Andrei Herghelegiu. De asemenea, Mihai Roman ar putea pleca în cazul în care va avea o ofertă financiară mult mai avantajoasă.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad