Connect with us

Sport

FC Botoşani – Pandurii. L. Grozavu: “Vreau să-i întreb pe cei de la Bucureşti, ce rezultat ar trebui ca să fie mulţumiţi? Ca să facem rezultatul ăla”

Published

on

fc botosani - pandurii (7)

După meciul cu Chiajna şi înaintea meciului cu Pandurii s-au făcut multe speculaţii. Echipa FC Botoşani  a fost acuzată că ar fi făcut cadou cele trei puncte formaţiei Concordia Chiajna iar acum, casele de pariuri o dau favorită pe Pandurii Tg. Jiu în meciul de duminică seară, de pe Municipal.

Leo Grozavu s-a arătat foarte deranjat de speculaţiile care s-au făcut şi a declarat că FC Botoşani nu a intrat în acest jocuri de culise.

leo grozavu“Vreau să-i întreb pe cei de la Bucureşti, ce rezultat ar trebui ca să fie mulţumiţi. Ca să facem rezultatul ăla. Cred niciunul. Botoşaniul, niciodată nu a intrat în asemenea jocuri. Am avut multe oferte de a o lăsa mai moale şi niciodată nu am cedat. Construcţia mea ca om nu îmi permite să fac asta. Am fost deranjat de ceea ce a apărut la anumite posturi de televiziune, se loveşte în munca unor oameni, în munca unui oraş. Nu e normal ceea ce se întâmplă în România, din păcate nimeni nu plăteşte. Indiferent ce se va întâmpla, vor exista speculaţii. Dacă bate Botoşaniul, vor spune că a tras pentru Timişoara şi Chiajna. Dacă bate Pandurii, vor spune că s-a lăsat Botoşaniul. Aceste lucruri fac foarte rău spectacolului fotbalistic, foarte rău suporterilor”, a declarat Leo Grozavu.

“Este esenţial să câştigăm”

Valeriu Iftime a venit la stadionul Municipal pentru a discuta cu jucătorii şi pentru a le solicita să câştige acest meci. El susţine că FC Botoşani nu a făcut şi nici nu va face cadouri altor cluburi care au nevoie de puncte pentru a rămâne în Liga I.

valeriu iftime“Vroiam să vă garantez că toate discuţiile de la meciul cu Chiajna şi înaintea meciului cu Pandurii sunt doar speculaţii. Este cel mai imposibil lucru ca noi să facem serviciile cuiva. Tipul de neatenţie din repriza a doua a meciului cu Chiajna a alimentat nişte zvonuri care nu ne fac deloc bine. Eu am să vorbesc cu băieţii, este esenţial ca sâmbătă să câştigăm. Sunt convins că se va vedea pe teren atitudine, devotement. Cei de la Pandurii vin disperaţi pentru că este ultima lor şansă”, a declarat Valeriu Iftime.

Prime speciale pentru meciuri fără miză

Jucătorii clubului FC Botoşani au avut prime speciale la ultimele trei meciuri din acest sezon. Oficialii clubului au anunţat aceste prime pentru a motiva jucătorii. Cu toate acestea, FC Botoşani a pierdut atât cu Poli Iaşi cât şi cu Chiajna.

“Pentru aceste trei meciuri am avut o primă specială. Pentru meciurile cu Iaşi, Chiajna şi Pandurii a fost o primă destul de consistentă. Din păcate, nici prima nu ţine. Nu mai este logică. Dacă nu suntem plătiţi, nu jucăm iar dacă suntem plătiţi, nu jucăm”, a mai spus Valeriu Iftime.

Partida dintre FC Botoşani şi Pandurii Tg. Jiu se va juca duminică seara de la ora 21.00 pe stadionul Municipal.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad