Connect with us

Economic

Un om de afaceri din judeţul Botoşani oferă locuinţe angajaţilor. Cei care stau minim 10 ani la firmă, devin proprietari

Published

on

bloc delta con

Firmele din judeţul Botoşani se confruntă cu mari probleme în ceea ce priveşte forţa de muncă. Mulţi dintre cei calificaţi într-o meserie au plecat la muncă în străinătate iar cei rămaşi acasă preferă ajutoarele sociale decât să se angajeze la firmele locale.

Unele companii din judeţul Botoşani au posibilitatea să se dezvolte, ar avea lucrări atât publice cât şi private dar se confruntă cu probleme în ceea ce priveşte forţa de muncă. Omul de afaceri Petrică Abătăcesei, patronul companiei Delta Con Dorohoi, a cumpărat în urmă cu doi ani un bloc de garsoniere şi a început reabilitarea lui. Va realiza aproximativ 40 de garsoniere de câte 25 de metri pătraţi, pe care le va pune la dispoziţia angajaţilor. Cei care rămân timp de zece ani la Delta Con, vor deveni automat proprietarii locuinţelor.

petrica abatacesei delta con“Am cumpărat acum vreo doi ani un bloc de garsoniere vis-à-vis de sediul nostru, la un preţ rezonabil. Ţinând cont că forţa de muncă a început să devină o problemă, am decis să-i fidelizăm pe oameni. Le oferim ceva în plus pe lângă salariul pe care îl încasează lunar. Facem o hârtie la notariat iar după zece ani devine proprietarul locuinţei. Eu sper să populez blocul pentru că în mod sigur găsesc de lucru. Lucrări se găsesc. Cât nu sunt lucrări publice, mergem pe lucrări în zona privată”, ne-a spus Petru Abătăcesei.

bloc delta con2 bloc delta con1 delta con dorohoi

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad