Connect with us

Sport

Leo Grozavu pleacă de la FC Botoşani după meciul cu Pandurii

Published

on

valeriu iftime, leo grozavu

FC Botoşani se desparte de antrenorul Leo Grozavu după meciul cu Pandurii Tg. Jiu, programat să se dispute duminică seara, de la ora 21.00. Tehnicianul urmează să aibă o întâlnire cu oficialii clubului iar după meciul de duminică se va încheia colaborarea.

Contractul lui Leo Grozavu expiră după meciul de duminică şi niciuna dintre părţi nu pare să-şi mai dorească prelungirea pe încă un sezon. Tehnicianul şi-a exprimat de mai multe ori public nemulţumirea faţă de condiţiile de la Botoşani, de faptul că nu s-au făcut investiţii în jucători şi a spus că sunt şanse mici să mai rămână.

De partea cealaltă, oficialii FC Botoşani s-au arătat deranjaţi de ultimele declaraţii ale antrenorului Leo Grozavu şi de rezultatele foarte slabe din acest play-out. După eşecul de ieri, de la Chiajna, conducătorii FC Botoşani s-au decis să nu îi mai propună prelungirea contractului lui Leo Grozavu. Surse din cadrul clubului ne-au spus că în această seară sau mâine dimineană va avea loc o întâlnire între conducătorii clubului şi antrenorul Leo Grozavu. Cât priveşte noul antrenor, foarte probabil acesta va fi în tribună la meciul de duminică.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad