Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani 2-1. L. Grozavu: Ăsta e apanajul jucătorului mic. În momentul în care a scăpat de retrogradare nu se mai gândeşte la nimic decât la vacanţă

Published

on

leo grozavu

După a treia înfrângere consecutivă, Leo Grozavu consideră că elevii săi nu mai sunt preocupaţi de fotbal ci doar de vacanţă. Pentru FC Botoşani mai urmează un meci pe teren propriu contra formaţiei Pandurii iar tehnicianul Leo Grozavu nu ştie cum să-i mai motiveze pe jucători.

„Greu de spus pentru că noi de vreo trei etape suntem în vacanţă. Ce pot să spun. E greu de vorbit într-un asemenea moment, chiar nu înţeleg. Ăsta e apanajul jucătorului mic. În momentul în care a scăpat de retrogradare nu se mai gândeşte la nimic decât la vacanţă. Încercăm să-i motivăm. Am făcut anumite schimbări în echipă, am introdus jucători care îşi doresc mai mult să joace. Din păcate, unii dintre ei m-au dezamăgit. Am avut cel puţin două ocazii rarisime dar dacă nu marchezi, e foarte greu să câştigi jocul. Moruţan este mult prea mediatizat pentru ceea ce este în momentul de faţă. Este un jucător talentat dar doar atât. Mai are mult de muncă pentru a demonstra că este un fotbalist adevărat. L-am schimbat pentru că nu mai putea. Din punct de vedere fizic era epuizat. În urmă cu două zile a făcut o entorsă destul de urâtă şi nu ştiam dacă poate să joace. Mai avem un meci care în momentul de faţă ne provoacă multe necazuri. E o corvoadă. În momentul de faţă, atâta putem pe teren. Nu ne predăm. Azi am făcut o primă repriză, nu rea dar nici foarte bună, puteam să închidem jocul. În repriza a doua, la 1-1 am avut o ocazie care, apoi am scăpat singuri cu portarul şi am primit un gol de cascadorii râsului. Ne caracterizează”, a spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad