Connect with us

Sport

24 de medalii cucerite de Real Taekwondo Team Botoșani la două competiţii

Published

on

real taekwondo botosani (2)

În perioada 27-28 mai 2016  în  municipiul Galați s-a desfășurat ce-a de a XX-a ediție a „Campionatului Național de Juniori și Seniori” de Taekwondo WTF la Kyeorugi(luptă) și „Galați Open” aflată la prima ediție.

La aceste două competiții au luat startul peste 300 de sportivi înscriși la 25 de cluburi de profil din țară. Competițiile au fost organizate de C.S.M Dunărea Galați sub egida FEDERAȚIEI ROMÂNE DE TAEKWONDO WTF.

C.S. Real Taekwondo Team Botoșani a participat cu un lot restrâns la aceste două evenimente naționale, cu un lot de juniori și seniori care au obținut rezultate peste așteptări la  Campionatul Național iar la competiția „Galați Open”, competiție destinată copiilor, juniorilor mici și cadeților rezultatele obținute au adus clubul pe prima treaptă a clasamentului general.

La Campionatul Național de Juniori și Seniori s-au obținut 10 medalii din care o medalie de aur, 4 de argint si 5 de bronz iar la competiția „Galați Open” sportivii au obținut 14 medalii, 6 medalii de aur, 4 medalii de argint și 4 medalii de bronz.

Medaliații cu aur: Ghițun Denis, Marin Bianca, Radiș Andy-Eduard, Grădinaru Adina, Marin Răzvan, Dănilă Aryan, Boboc Cătălin.

Medaliații cu argint: Șveica Florin, Leșescu Paula, Andronache Andreea, Ghițun Denis, Nistoroaia Alexandru, Leșescu Gabriel, Vișan Cristian, Huțanașu Ștefan.

Medaliații cu bronz: Nechifor Daniel, Vamanu Andrei, Maftei Marian, Crețu Florin( două medalii), Ciobanu Georgiana, Roman Ciprian, Rebenciuc Sebastian, Darie Gabriel.

„A fost o deplasare grea deoarece au participat  sportivi foarte bine pregătiți și nivelul competiției a fost foarte ridicat  mai ales în cadrul „Campionatului Național de Juniori și Seniori” unde sportivii clubului nostru au obținut rezultate foarte bune. Este un început promițător și pentru lotul de juniori și seniori al clubului, iar celelalte categorii de sportivi, copii, juniori mici și cadeți, care au participat la prima ediție a competiției „Galați Open” au obținut cele mai bune rezultate. Felicit toți sportivii pentru prestația avută și medaliile obținute. De remarcat este faptul că din cele peste douăzeci de cluburi participante la  „Campionatul Național de Juniori și Seniori” clubul a reușit să se claseze pe poziția a șasea la clasamentul general la seniori.

Deplasarea la „Campionatul Național de Juniori și Seniori” a fost posibilă datorită contractului de finanțare nerambursabilă cu Primăria  Municipiul Botoșani și Consiliul Local Botoșani prin Proiectul „Taekwondo WTF – O minte sănătoasă într-un corp sănătos”.

Nicolae Pasniciuc – centură neagră 3 DAN, președinte-antrenor al CS Real Taekwondo Team Botoșani

real taekwondo botosani (10) real taekwondo botosani (9) real taekwondo botosani (8) real taekwondo botosani (7) real taekwondo botosani (6) real taekwondo botosani (5) real taekwondo botosani (4) real taekwondo botosani (3) real taekwondo botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad