Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani 2-1. Înfrângere după o repriză SUSPECT de slabă

Published

on

chiajna - botosani

Concordia Chiajna şi FC Botoşani s-au întâlnit în această seară într-un meci din penultima etapă a play-out-ului, un meci cu miză doar pentru gazde. Chiajna avea nevoie de victorie pentru a spera să evite retrogradarea în eşalonul secund.

Leo Grozavu a decis să înceapă meciul cu o formulă cel puţin surprinzătoare din care lipseau Golofca, Vaşvari sau Mihai Roman. Cu toate acestea, jocul botoşănenilor nu a fost rău. Moruţan&Co au fost agresivi, au avut mai mult mingea, şi-au creat faze la poarta lui Bălgrădean şi au avut câteva ocazii mari. Golul a venit pe finalul primei reprize. Fulop a fost faultat în careu, Herghelegiu a marcat din penalty iar la pauză rezultatul era favorabil botoşănenilor. După aspectul jocului, FC Botoşani părea echipa disperată de puncte în timp ce Chiajna părea o echipă neputincioasă, chiar resemnată.

După pauză, echipele au intrat complet schimbate. Jucătorii Concordiei au ieşit foarte motivaţi în timp ce botoşănenii au făcut doar act de prezenţă. Leo Grozavu îl înlocuieşte în minutul 46 pe Cucu cu Miron iar acesta din urmă are o contribuţie important la golul egalizator al gazdelor. Fundaşul botoşănean alunecă, Munteanu scapă spre poarta lui Cobrea, mingea şutată de acesta loveşte bara şi ajunge la Cristescu care marchează. În minutul 57, Leo Grozavu îl scoate pe Moruţan, cel mai bun jucător din ofensivă şi îl introduce pe Vaşvari, un jucător de profil defensiv.

În minutul 62, Munteanu marchează pentru 2-1 iar cei de la Chiajna sperau din nou. După primirea golului doi, botoşănenii nu s-au mai obosit prea tare să revină şi au jucat mai mult la trecerea timpului. Partida s-a încheiat cu victoria gazdelor care păstrează şanse de a se salva de la retrogradare.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad