Connect with us

Sport

Concordia Chiajna – FC Botoşani 2-1. C. Şfaiţer: „Am pierdut meciul din cauza schimbărilor făcute. Miron care ne-a mâncat meciul”

Published

on

cornel sfaiter

FC Botoşani a pierdut cu 2-1 la Chiajna deşi putea să se impună la o diferenţă mare. Prima repriză a fost net în favoarea botoşănenilor care au marcat un gol şi şi-au creat alte câteva ocazii. În partea secundă, Leo Grozavu a introdus „artileria grea”, Miron, Vaşvari şi Golofca iar Chiajna a întors rezultatul şi a câştigat.

La finalul partidei, Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, a declarat că schimbările lui Leo Grozavu au fost neinspirate.

„Moruţan era care crea ceva, care era un pericol, ţinea de minge. Îl scoţi aşa repede… Îl scoţi pe Cucu pentru că are galben şi îl trimiţi pe teren pe Miron care ne-a mâncat meciul. Mie mi-a plăcut echipa. Buş a jucat bine. Şi Fulop a jucat bine. Am pierdut meciul din cauza schimbărilor făcute. Nu a mai fost aceeaşi atitudine în repriza a doua. Este păcat. Făceam o imagine frumoasă. Trebuia să batem Chiajna şi Pandurii şi încheiam sezonul cu o imagine bună. Am plecat supărat de la stadion”, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad