Connect with us

Sport

Sănătatea Darabani – Trans Dor Tudora 3-1. Echipa lui Caşuba şi Găluşcă este 99,9% CAMPIOANA ligii a IV-a GALERIE FOTO-VIDEO

Published

on

darabani - tudora (0)

Sănătatea Darabani şi Trans Dor Tudora s-au întâlnit în derby-ul Ligii a IV-a, un meci decisiv pentru stabilirea campioanei şi totodată a echipei care va reprezenta judeţul Botoşani la barajul pentru promovarea în Liga a III-a. Înaintea partidei, Tudora era pe primul loc, cu trei puncte avans în faţa Darabaniului şi o victorie cu 2-1 în meciul direct.

Atmosferă de sărbătoare astăzi la Darabani unde echipa locală avea un meci decisiv pentru câştigarea titlului şi pentru a spera la o promovare istorică în Liga a III-a. Peste 500 de oameni au venit să-şi susţină echipa, de la boxele stadionului răsuna imnul şi totul era pregătit pentru un mare rezultat.

Oaspeţii au început mai bine partida şi în minutul 10 au deschis scorul prin Andrei Răzlog. Tot elevii lui Vespazian Colban au avut iniţiativa după deschiderea scorului şi şi-au mai creat încă două situaţii bune de a marca.  Spre finalul primei reprize, dărăbănenii au prins curaj, s-au apropiat de poarta lui Vasile Prisacă iar în minutul 36 Adrian Gheorghiciuc reuşeşte egalarea. La pauză era 1-1, scor la care Trans Dor Tudora era 99,9% campioană.

Repriza secundă a fost în totalitate a gazdelor care după o dominare categorică a reuşit să marcheze golul doi prin Stancoschi. Imediat după gol, spiritele s-au încins, Ghiviziu îl bruschează pe asistentul Mihăiţă Noroc iar centralul Denis Creţu ii arata cartonasul galben. Dărăbănenii rămân la fel de agresivi şi forţează golul trei care era echivalent cu câştigarea campionatului. Alex Stancoschi reuşeşte marcarea golului trei cu zece minute înaintea finalului partidei iar Sănătatea Darabani urca pe primul loc în clasament.

Conduşi cu 3-1, oaspeţii au fost obligaţi să iasă la joc. Dacă până în minutul 80, cei de la Tudora au tras de timp de o manieră jenantă, după marcarea golului trei s-au inversat rolurile. Cei de la Darabani au stat mai mult pe jos au fragmentat jocul şi au reuşit să câştige cu 3-1, scor la care au urcat pe primul loc şi sunt 99,9% campioni. Până la finalul sezonului mai au de jucat două meciuri dar cu adversare modeste care teoretic nu le poate pune probleme.

De remarcat este arbitrajul foarte bun al brigăzii conduse de Denis Creţu. Acesta a ţinut jocul în mână deşi presiunea era foarte mare de pe margine, nu a scos uşor cartonaşele şi nu a comis greşeli importante.

UPDATE După joc s-a declanşat fiesta pe stadionul din Darabani. Jucătorii şi cei din conducerea clubului au sărbătorit victoria pe gazonul stadionului. La scurt timp, a venit pe teren şi Liviu Hrimiuc, primarul oraşului Darabani care i-a felicitat pe conducători după care a mers în vestiar să-i felicite pe jucătorii care realizat o performanţă istorică pentru cel mai nordic oraş.

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad