Connect with us

Evenimente

Fostul poliţist Dorin Cimpoeşu a fost condus pe drumul fără întoarcere de sute de oameni FOTO

Published

on

inmormantare cimpoesu (8)

Fostul angajat al Politiei din Botosani, Dorin Cimpoesu, a fost condus pe ultimul drum. Astazi, cateva sute de persoane s-au adunat la Biserica Cuvioasa Parascheva de pe pietonalul Unirii, acolo unde a avut loc slujba religioasa de inmormantare oficiata de patru preoti, pentru a-si lua ramas bun de la Dorin Cimpoesu.

Printre sutele de oameni care au venit sa-l conduca pe ultimul drum s-au numarat si fostii colegi de serviciu, politisti, jandarmi, angajati de la Serviciul de Permise si de la Tribunalul Botosani. Mai multe coroane de flori au fost aduse in semn de recunostinta pentru un om deosebit, pentru un om dedicat familiei si serviciului.

Langa sicriul cu trupul neinsufletit s-a aflat fiul, sotia si rudele fostului politist. Dorin Cimpoesu, in varsta de 56 de ani care s-a stins din viata dupa ce a suferit un infarct. Acesta se afla miercuri dupa-amiaza la Frumusica, unde i s-a facut rau si a cazut cu capul pe volan, fiind gasit in stop cardio- respirator.

Cimpoesu iesise la pensie in urma cu cinci luni, dupa o vechime de 30 de ani la Politia Rutiera. Dorin Cimpoesu isi va dormi somnul de veci in cimitirul Pacea.

Dumnezeu sa il odihneasca in pace!

inmormantare cimpoesu (9) inmormantare cimpoesu (7) inmormantare cimpoesu (6) inmormantare cimpoesu (5) inmormantare cimpoesu (4) inmormantare cimpoesu (3) inmormantare cimpoesu (2) inmormantare cimpoesu (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad