Connect with us

Sport

Sănătatea Darabani – Trans Dor Tudora. Mâine se decide campioana Ligii a IV-a

Published

on

Trans Dor Tudora - CS Darabani 2-1

Mâine, începând cu ora 12.00, pe stadionul din Darabani, se va juca derby-ul Ligii a IV-a la fotbal, un meci în uma căruia se va şti noua campioană a judeţului Botoşani şi totodată echipa care va juca barajul pentru promovarea în liga a III-a.

Înaintea etapei a XXVIII-a, Trans Dor Tudora este pe primul loc în clasament cu 69 de puncte, 116 goluri marcate şi 16 primite. Locul doi este ocupat de Sănătatea Darabani care are 66 de puncte 82 de goluri marcate şi doar 6 primite. În acest sezon, Trans Dor Tudora are 23 de meciuri jucate şi 23 de victorii obţinute în timp ce Sănătatea Darabani are 22 de victorii şi o singură înfrângere. Este înfrângerea cu 2-1 suferită în turul campionatului, la Tudora. Mâine va fi o înfruntare între echipa cu cel mai bun atac (Trans Dor Tudora – 116 goluri marcate) şi echipa cu cea mai bună apărare (Sănătatea Darabani – 6 goluri primite).

Interesant este că de această dată, ambele echipe care se luptă pentru titlu, îşi propun promovarea în Liga a III-a şi sunt susţinute de către autorităţile locale. Dacă Sănătatea Darabani are doar varianta victoriei pentru a câştiga titlul, Trans Dor Tudora are şi varianta egalului. Cu un rezultat de egalitate ar rămâne pe primul loc cu trei puncte avans şi ar fi 99% campioană deoarece în ultimele două etape va întâlni pe Viitorul Dersca şi Voinţa Şendriceni, două echipe modeste.

”Nu ar trebui să ne temem decât de noi. Echipa e bună, e pregătită, jucătorii sunt motivați. Eu mă aștept să câștigăm campionatul, depinde și de ziua pe care o prind băieții”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Dumitru Dănilă, președintele ACS Sănătatea Darabani, care va dubla primele fotbaliștilor săi, în cazul în care vor câștiga campionatul, iar bonificația jucătorilor va crește considerabil în cazul în care se vor impune și la barajul de promovare în Liga a III-a.

”Un meci important pentru ambele echipe, capital în lupta pentru titlu. Am stabilit în vară obiectivul echipei, acela de a câștiga campionatul, de a merge la baraj și a promova în Liga a III-a. Cred că avem o echipă bună, un lot bun, cu jucători experimentați și nu ne putem gândi la altceva. Și Darabaniul este o echipă foarte bună. Cred că o astfel de luptă nu a mai fost de mult în Liga a IV-a  și este păcat că doar una dintre echipe va merge la baraj”, a declarat pentru Darabaneni.ro, Răzvan-Cristian Zetu, președintele ACS TransDor Tudora.

Partida dintre Sănătatea Darabani şi TranDor Tudora va fi arbitrată de Denis Creţu, ajutat de Mihăiță Noroc și Radu Crețu, iar observator al partidei a fost desemnat Petru Taielup.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad