Connect with us

Administratie

Primarul Romică Magopeţ a lansata cartea “Pentru tine, Ibăneşti”

Published

on

ibanesti, sat dumbravita, inaugurare camin cultural (22)

Romică Magopeţ, primarul comunei Ibăneşti, a lansat miercuri 24 mai, la centrul cultural din satul Dumbrăviţa, cartea “Pentru tine, Ibăneşti”. Acesta este al cincilea volum lansat de primarul comunei Ibăneşti şi în care prezintă comunitatea pe care o conduce, evoluţia şi valorile zonei.

carte romica magopet“Fiecare om este un dar de la Dumnezeu; important este ca noi să îl găsim pe al nostru şi să îl acceptăm. Aceasta este căutarea. Darul meu este Ibăneştiul şi l-am acceptat cu bucurie şi sacrificiu. Aceasta este fericirea. Când găsim cealaltă jumătate de inimă, forţa binelui se răspândeşte ca lumina. Ca să putem avea ceva, nu impune să renunţăm la altceva. Orice dar are valoare, dacă îl descoperim singuri. (…) Cine nu va renunţa să caute, va învinge. Eu mi-am încrucişat drumul cu cealaltă parte, cu Ibăneştiul. Toate momentele sunt intense şi justifică restul zilelor. Acest Ibăneşti face parte din mine”, scrie autorul în prefaţă.

Cartea lansată miercuri de primarul Romică Magopeţ este structurată pe şase capitole: “Prezentare generală a comunei Ibăneşti”, “Pentru tine, Ibăneşti”, “Audienţă la primar”, “Amprenta asupra eternităţii – IN MEMORIAM”, “Colţul Presei” şi “Politică”. Sunt prezentate articolele apărute în presă, evenimentele culturale din comuna Ibăneşti, reuşitele administraţiei locale dar chestiuni politice.

“Este un periplu de cărţi. Este a cincea carte scoasă, este despre comuna Ibăneşti şi evoluţia comunei Ibăneşti”, ne-a spus primarul-scriitor Romică Magopeţ.

La finalul cărţii cititorii pot vedea un album foto cu obiectivele şi principalele evenimente care au avut loc în ultimii ani în comuna Ibăneşti. Cartea “Pentru tine, Ibăneşti” a fost realizată la editura StudIS din Iaşi.

ibanesti, sat dumbravita, inaugurare camin cultural (19)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad