Connect with us

Sport

FC Botoşani – Poli Iaşi 0-1. Neagoe râde de elevii lui Grozavu: “Puteam să jucăm două zile şi Botoşaniul nu ne marca gol”

Published

on

eugen neagoe

Meciul dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi se anunţa un derby ţinând cont de orgoliile existente. Pe teren, FC Botoşani a dominat, Poli Iaşi s-a apărat iar la prima şansă de gol a deschis scorul. La final, Eugen Neagoe, antrenorul ieşenilor, a fost ironic la adresa jucătorilor botoşăneni care au arătat încă o dată că nu pot învinge o echipă care ştie să se apere.

“Rezultatul este meritat după tot ce s-a întâmplat în timpul celor 90 de minute. Chiar dacă cei de la Botoşani şi-au dorit foarte mult să câştige, ştiam că aşa va fi, pentru ei era un joc important datorită orgoliilor. Până la urmă a ieşit un joc frumos şi victoria noastră este meritată. Avem 13 jocuri fără înfrângere, am primit doar trei goluri. Era foarte greu ca Botoşaniul să ne marcheze, cu toate că înaintea jocului ne-au ameninţat că ne vor domina, că vor avea o posesie. De când sunt la Iaşi, am jucat trei jocuri contra celor de la Botoşani, le-am câştigat pe toate, am înscris şase goluri şi am primit doar două. Şi în această seară puteam câştiga mai clar, la Iaşi. Puteam să jucăm două zile şi Botoşaniul nu ne marca gol. Nici nu şi-au creat ocazii, au avut două-trei şuturi pe lângă poartă şi unul mai periculos în prima repriză când a respins Gravovac în corner. Au avut o posesie mai bună, au ţinut mingea la centrul terenului, lucru pe care l-am acceptat noi. Nu am nimic cu cei de la Botoşani, îi respect, sunt nişte oameni admirabili pentru tot ce fac, Leo este un băiat admirabil, a făcut lucruri extraordinare”, a spus Eugen Neagoe.

“Atletico Madrid a câştigat contra unor echipe fantastice. În finala Europa League, Ajax a avut o posesie foarte bună, nişte copii. Cât s-a terminat scorul? 2-0. Autobază, neautobază, să ai 13 jocuri fără înfrângere…”, a adăugat tehnicianul ieşean.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad