Connect with us

Sport

FC Botoşani – CSM Poli Iaşi 0-1 A câştigat ANTIFOTBALUL – GALERIE FOTO

Published

on

fc bt - poli iasi (0)

FC Botoşani şi CSM Poli Iaşi se întâlnesc în derby-ul Moldovei, un meci care nu mai are o miză foarte mare. Cele două echipe sunt sigure că vor juca şi sezonul următor în prima ligă şi nu mai au presiunea rezultatului. În schimb, orgoliile sunt mari.

Aproximativ 1500 de spectatori înfruntă ploaia pe Municipal pentru a urmări partida dintre FC Botoşani şi Poli Iaşi. Botoşănenii au pus stăpânire pe mijlocul terenului încă din primul minut dar ieşenii sunt cei care îşi trec în cont primul şut pe poartă prin Frăsinescu, în minutul 5. Botoşănenii au prima ocazie în minutul 11. Muşat are şansa golului dar şutează în portarul oaspeţilor din şapte metri.

Spiritele se încing în minutul 16. Ştefănescu face un faul de cartonaş galben dar arbitrul Robert Dumitru îl avertizează doar verbal. Patru minute mai târziu, Cârstocea şutează de la 30 de metri dar Grahovac prinde în doi timpi. Roman execută foarte bine o lovitură liberă de la 20 de metri dar portarul ieşean scoate de lângă bară.

Vaşvari execută în forţă o lovitură liberă de la 30 de metri dar mingea trece peste poartă. Andrei Cristea face un circ incredibil pe teren dar este tolerat de arbitrul Robert Dumitru. Circ pe teren, circ şi pe margine. Eugen Neagoe, antrenorul ieşenilor, mai are puţin şi protestează şi în momentul în care arbitrul fluieră în favoarea echipei sale.

Repriza secundă începe tot cu FC Botoşani în ofensivă iar în minutul 46 Cârstocea şutează peste poartă. Roman şutează din marginea careului dar Grahovac prinde. În minutul 55, ieşenii deschid scorul. Cristea este scăpat din marcaj şi îl execută pe Cobrea cu un şut în forţă. FC Botoşani încearcă să revină în joc, Roman şutează de la 20 de metri dar mingea trece pe lângă poartă.

Cristea are şansa să facă dubla dar ratează dintr-o poziţie singur cu portarul. În minutul 76, Roman execută o lovitură liberă de la 20 de metri dar mingea trece puţin pe lângă poartă. Ieşenii fac circ pe teren, cad fără să fie faultaţi şi stau pe gazon. Partida s-a încheiat cu victoria ieşenilor care au fost mai pragmatici şi mai bine organizaţi.

………………

FC Botoşani: Cobrea – Unguruşan, Miron, Tincu, Muşat – Vaşvari (73 Moruţan), Cârstocea (61 Kuku), Cucu – Roman, Golofca, L. Buş (34 L. Fulop)

  • Rezerve: Avram, Moruţan, Kuku, Patache, Herghelegiu, Bordeianu, L. Fulop

Poli Iaşi: Grahovac – Voicu, Ciucă, Frăsinescu, Ţigănaşu – Răuţă, Mitic – Bole, Cristea (79 V. Gheorghe), Ştefănescu (75 Panţîru) – Golubovic (67 Sato)

  • Rezerve: Caparco, Pantîru, Mihălache, Ciucur, Sato, Bosoi, V. Gheorghe

Arbitri: Robert Dumitru (Covasna) – Stelian Slabu (Braşov), Marius Badea (Vâlcea)

  • Observatori: Valer Şulea (Braşov), Liviu Ciubotariu (Galaţi)
Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad