Connect with us

Sanatate

Angajaţii Spitalului Judeţean Botoşani vor urma cursuri de bună purtare

Published

on

spitalul judetean botosani, aglomeratie internari (5)

Angajatii celui mai mare spital din judetul Botosani vor invata cum sa vorbeasca cu pacientii. De saptamana viitoare, tot personalul va fi programat pentru a urma niste lectii de buna purtare.

Cursurile vor fi predate de lectori de la Ordinul Asistentilor Medicali Generalisti, Moaselor si Asistentilor Medicali si se vor tine cel mai probabil la Colegiul Medicilor.

S-a ajuns in aceasta situatie, dupa ce mai multi pacienti sau apartinatori s-au plans ca unele cadre medicale le-au vorbit urat. Motiv pentru care conducerea spitalului a decis ca toti angajatii, de la medici, asistenti, infirmieri, pana la restul personalului auxiliar sa urmeze niste lectii de buna purtare.

“Spitalul impreuna cu Organizatia de asistenti vor face cursuri de comunicare cu tot personalul mediu si auxiliar din cadrul unitatii, de saptamana viitoare. Se va face o programare pana la sfarsitul anului, iar persoanele care vor participa la acest curs vor primi credite din partea organizatiei de asistenti. Cursurile vizeaza imbunatatirea comunicarii si relationairi cu pacientii”, a declarat Stefan Bercea, purtator de cuvant Spitalul Judetean de Urgenta Botosani.

Reprezentantii unitatii medicale incurajeaza pacientii ca astfel de situatii sa fie aduse la cunostinta spitalului in scris, pentru ca doar asa se pot lua masuri.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad