Connect with us

Evenimente

Unul dintre cei mai apreciaţi poliţişti botoşăneni a încetat din viaţă: “Drum bun prieten drag”

Published

on

politia rutiera

Unul dintre cei mai cunoscuţi şi apreciaţi poliţişti din cadrul Serviciului Rutier Botoşani a încetat din viaţă în această după amiază. El a fost găsit mort în propria maşină.

Este vorba de Dorin Cimpoieşu (56 ani), un fost poliţist cu o vechime de aproximativ 30 de ani şi care a ieşit recent la pensie. În această după amiază, el se afla în localitatea Frumuşica, fiind găsit mort în maşină.

“Acum cateva ore,am pierdut pe cel mai bun coleg si prieten pe care l-am avut,in intreaga mea cariera. Sufetul bun a lui Dorin Cimpoiesu, s-a inaltat la cer, lasandu-ma inmarmurit de durere cu cat in urma cu o saptamana ,am mers impreuna la Iasi si am depanat amintiri frumoase din cei aproape 25 de ani cat am lucrat impreuna. Sunt grele clipele,dar mai am luciditatea sa va spun,ca am pierdut un OM al cetatii,un fost politist care si-a facut cu responsabilitatea datoria pe care o avea fata de comunitate. Drum bun prieten drag si atunci cand ne vom intilni din nou ,sa fii acelasi ”urecheat” drag si inimos, cum ai fost in viata de pe pamant”, a postat pe contul personal de facebook Dumitru Zmău, fostul şef al Serviciului Rutier Botoşani.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad