Connect with us

Administratie

Fostul primar Portariuc ar putea fi pus la plata a 250.000 de lei

Published

on

portariuc, primarie  (2)

Ovidiu Portariuc riscă să fie pus la plată pentru câteva decizii luate în perioada 2012-2016, cât a fost primarul municipiului Botoşani. Este vorba de aproximativ 250.000 de lei care ar trebui să fie recuperaţi.

Cătălin Flutur, actualul primar al municipiului Botoşani, spune că primăria a pierdut procesul în care a contestat o măsură impusă de Curtea de Conturi pentru recuperarea unor prejudicii descoperite în timpul mandatului lui Ovidiu Portariuc. În aceste condiţii, se va înființa o comisie care să decidă modul în care se vor recupera cei aproximativ 250.000 de lei.

”Una dintre măsurile impuse de Curtea de Conturi este să recuperăm banii. Drept urmare, vom înființa o comisie care va analiza și va spune cine trebuie să dea banii. Sunt mai multe sume de recuperat”, a declarat primarul Cătălin Flutur.

Jumătate din suma care trebuie recuperată reprezintă contractul făcut de fostul primar cu firma Price Waterhouse Cooper pentru auditul la Urban Serv şi Locativa. De asemenea, mai trebuie recuperaţi banii pe care i-a încasat Eugen Ţurcanu. Acesta a fost destituit din funcţia de director al DSPSA, a deschis o acţiune în instanţă, a câştigat procesul, a fost repus în funcţie iar primăria a fost pusă la plată.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad