Connect with us

Economic

O companie din Botoşani lucrează la podul pe care vara aceasta vor circula milioane de turişti GALERIE FOTO

Published

on

pod agigea, lucrari hidroplasto (0)

Compania Hidroplasto a realizat luna aceasta o parte din lucrările executate la podul de la Agigea. Este vorba de un pod pe care vara aceasta vor circula milioane de turişti care vor merge în sudul litoralului românesc şi în Bulgaria. Circulaţia pe acest pod urmează a fi redeschisă pe data de 25 mai.

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a restricționat în totalitate traficului auto pe podul de la Agigea, în perioada 8-25 mai 2017, în vederea pregătirii acestuia pentru circulația din sezonul estival. O parte dintre lucrări au fost executate de compania Hidroplasto din Botoşani.

“Suntem mândri să contribuim la realizarea acestui proiect de mare importanţă prin instalarea rosturilor de dilataţie. Începând de astăzi şi până pe 25 mai, echipele Hidroplasto vor instala dispozitivele de acoperire rosturi tip BJ50 si BJ165 pe cele trei linii de rost aferente podului. Având în vedere condiţiile de trafic şi cerinţele de calitate şi rezistenţă impuse de acest proiect, toate materialele folosite la aceste lucrări sunt speciale, atestate şi certificate de instituții de calitate. Toate produsele deţin Certificate de performanţă, Agrement si Aviz tehnic, Declaraţie de conformitate şi bineînțeles Certificat de garanție. Calitatea produselor şi serviciilor de montaj, garanţia de 10 ani oferită, precum şi referinţele din anii precedenți au fost cele ce ne-au recomandat pentru a fi unicii acceptaţi în realizarea acestor lucrări la acest proiect”, ne-a spus Cătălin Silegeanu

Potrivit reprezentanţilor CNAIR, după redeschiderea podului, toate cele patru benzi vor putea fi utilizate fără restricții de circulație, pe întreaga durată a sezonului estival.

pod agigea, lucrari hidroplasto (1) pod agigea, lucrari hidroplasto (15) pod agigea, lucrari hidroplasto (4) pod agigea, lucrari hidroplasto (3) pod agigea, lucrari hidroplasto (9) pod agigea, lucrari hidroplasto (2) pod agigea, lucrari hidroplasto (8) pod agigea, lucrari hidroplasto (7) pod agigea, lucrari hidroplasto (6) pod agigea, lucrari hidroplasto (5)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad