Connect with us

Auto

Caravana ARO a ajuns astăzi în municipiul Botoşani FOTO&VIDEO

Published

on

Caravana ARO la Botosani (6)

Membrii clubului Retro Mobil România au pornit într-un tur al ţării iar astăzi au ajuns în municipiul Botoşani. Timp de aproape o oră au stat în parcarea Prefecturii iar trecătorii au putut vedea cele zece maşini româneşti produse în anii ’60-’70.

Membrii clubului Retro Mobil sunt cu adevărat pasionaţi de aceste maşini româneşti. Au cumpărat aceste autoturisme ARO sau IMS, au investit sute sau chiar mii de euro pentru a le face funcţionale, au căutat piese originale pe care le-au recondiţionat iar acum se laudă cu maşinile lor de epocă. Au pornit în acest tur al ţării împreună cu soţiile şi copii dar au luat cu ei şi un mecanic. Fiind maşini cu o vechime de peste 40 de ani, au mai apărut şi probleme dar spun ei că s-au remediat uşor.

Foarte încântaţi au fost copiii care au trecut prin zonă. Aceştia au urcat în maşinile aflate în parcare şi s-au fotografiat. Încântat a fost şi vicepreşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, Dorin Birta, care a făcut şi o scurtă plimbare cu un “jeep românesc”.

Caravana ARO la Botosani (7) Caravana ARO la Botosani (6) Caravana ARO la Botosani (5) Caravana ARO la Botosani (4) Caravana ARO la Botosani (3) Caravana ARO la Botosani (1)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad