Connect with us

Sport

Cornel Şfaiţer: „Nu ne grăbim să-l vindem pe Moruţan. Este posibil să rămână la noi până în iarnă“

Published

on

morutan1

Conducătorii clubului FC Botoşani au purtat discuţii atât cu oficialii de la FC SB cât şi cu cei de la CFR Cluj dar nu s-au decis dacă îl vor vinde pe Olimpiu Moruţan, un jucător în vârstă de 18 ani care a fost remarcat de mulţi antrenori din fotbalul românesc.

Cornel Şfaiţer, preşedintele FC Botoşani, susţine că există interes din partea italienilor de la Atalanta şi se aşteaptă oferta celor de laPSV Eindhoven.

„Ieri m-am întâlnit cu cei de la CFR Cluj. Astăzi am discutat cu Valeriu Argăseală. Nu am luat încă o decizie. A rămas să mai discutăm, să vină ei cu oferte. Moruţan este monitorizat şi de cluburi din Italia, Olanda, Germania. Nu ne grăbim şi oricum vom negocia un procent cât mai mare dintr-un viitor transfer deoarece avem mare încredre în el, este un jucător serios, care se pregăteşte bine şi cu siguranţă va ajunge la o echipă mare din Europa. La ora actuală, sunt puţini jucători de valoarea lui în România. Este posibil să rămână la noi până în iarnă sau chiar până vara viitoare. El are nevoie să joace şi să-şi demonstreze valoarea“, ne-a spus Cornel Şfaiţer.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad