Connect with us

Sport

FC Voluntari – FC Botoşani: L. Grozavu: “Întâlnim una dintre finalistele Cupei României. Pe noi ne mobilizează”

Published

on

fc bt conferinta de presa

FC Voluntari şi FC Botoşani se vor întâlni duminică, începând cu ora 13.00, în ultimul meci al etapei a XI-a din play-out-ul Ligii I. Înaintea acestei partide, ambele echipe au câte 30 de puncte şi sunt departajate de golaveraj, botoşănenii fiind pe locul trei iar ilfovenii pe patru.

FC Voluntari a reuşit ieri seară să se califice în finala Cupei României după ce a eliminat pe CSU Craiova. Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, se aşteaptă la un meci diferit comparativ cu cel jucat de ilfovaeni împotriva oltenilor. În acelaşi timp, Grozavu speră ca FC Botoşani să obţină minim un punct pentru a rămâne pe locul trei în play-out.

leo grozavu“Un meci de campionat între două echipe cu acelaşi număr de puncte. Fiecare îşi doreşte să câştige pentru a lua o opţiune serioasă măcar pentru a-şi asigura locul 9. Nu va fi o partidă ușoară, știm cu toții că Voluntariul este o echipă cu jucători valoroși în componență, dar ca de fiecare dată, orice adversar care vrea să ne învingă trebuie să transpire serios. Noi la rândul nostru, nu ne vom prezenta la Bucureşti din postura de sparringparteneri. Vom dori să câștigăm sau să obținem cât mai mult de la acest joc. Suntem pe final de campionat, există o stare de oboseală, în primul rând mentală. Toată lumea știe că ne confruntăm cu anumite probleme și de ordin fizic, pentru că avem mulți accidentați, dar indiferent ce se întâmplă, jucătorii care vor fi pe teren vor da totul pentru a obține cât mai mult de la acest meci. Întâlnim una dintre finalistele Cupei României iar asta pe noi ne mobilizează. Aseară, ei aveau de apărat un 1-0 din meciul tur și era clar că în primul rând vor dori să blocheze echipa adversă ca să nu primească gol. Noi vom încerca să ne impunem jocul. Ne interesează mai puţin cum vor aborda jocul cei de la Voluntari. Noi avem o serie de meciuri în care nu am mai pierdut și sunt încrezător. La ultimul joc, băieții la ultimul joc mi-au dat multă încredere prin evoluția pe care au avut-o”, a spus Leo Grozavu.

“Încercăm să nu mai pierdem niciun meci până la finalul campionatului”

După victoria de la Tg. Mureş, jucătorii echipei FC Botoşani vor trei puncte şi la Voluntari. Fundaşul Andrei Burcă şi mijlocaşul Mihai Bordeianu speră ca FC Botoşani să facă un final bun de campionat şi să termine pe locul opt.

andrei burca“Trecem printr-o perioadă bună, nu am mai pierdut de cinci jocuri şi vrem să menţinem această serie, dacă se poate, până la sfârşitul campionatului. Dacă reuşim să ne impunem duminică, chiar dacă este o echipă cu jucători experimentaţi, rămâne pe poziţia a noua în clasament. Dacă nu pierdem până la sfârşit, să reuşi să ne clasăm cât mai sus”, a declarat Andrei Burcă.

mihai bordeianu“Un meci destul de greu, o deplasare grea. Ei au jucat aseară dar duminică va fi alt meci. Vor intra şi la ei alţi jucători. Au avut suspendaţi, Cernat a fost accidentaţi. Va fi un meci total diferit. Noi mergem încrezători să câştigăm cele trei puncte. Încercăm să nu mai pierdem niciun meci până la finalul campionatului şi vedem la sfârşit unde ne vom clasa”, spune Mihai Bordeianu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad