Connect with us

Economic

Vatra Domnească a dat lovitura cu “Pâinea de casă”: S-a vândut foarte bine în toate magazinele noastre

Published

on

paine1

Compania botoşăneană Vatra Domnească a scos ieri pe piaţa un nou produs. Este vorba de “Pâinea de casă”, un produs realizat din ingrediente naturale şi care mai conţine lapte şi ou. Produsul a avut mare succes iar reprezentanţii companiei Vatra Domnească spun că le-au fost confirmate aşteptările.

“Pâinea de casă” este produsă în prima parte a zilei iar în jurul orelor 12.00-13.00 ajunge pe rafturile magazinelor Vatra Domnească.

“Este o bucurie pentru noi că ni s-au confirmat aşteptările şi că într-adevăr clienţii noştri au îmbrăţişat ideea de a avea pe masă şi de a consuma o pâine tradiţională, cu lapte şi ouă. Clienţii noştri din Botoşani au posibilitatea de a achiziţiona Pâinea de casă Vatra Domnească, din magazinele proprii, zilnic în jurul orelor 12-13, caldă, proaspăt scoasă din cuptor. Acest lucru i-a încântat foarte mult pe clienţi, motiv pentru care pâinea s-a vândut foarte bine în toate magazinele noastre”, spun reprezenanţii companiei Vatra Domnească.

Acest nou sortiment de pâine se găseşte în cele 25 de magazine proprii Vatra Domnească. Pâinea de casă este produsă în două gramaje: 1 kg şi 1,5 kg. Pretul în magazinele proprii este de 7,9 lei pentru cea de 1 kg şi respectiv 15,9 lei pentru cea de 1,5 kg.

paine

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad