Connect with us

Sport

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani 0-2. Dublă Mihai Roman şi ratări incredibile

Published

on

asa tg mures - fc botosani1

După o serie de rezultate negative, elevii lui Leo Grozavu au plecat la Tg. Mureş pentru a obţine victoria în faţa unei echipe care nu prea mai are şanse de a se salva de la retrogradare. Mureşenii sunt pe ultimul loc în liga I şi doar printr-o minune ar mai putea prinde locul de baraj.

Botoşănenii au iniţiativa în debutul partidei. În minutul 4 Golofca scoate o lovitură liberă de la 25 de metri dar Vaşvari execută superficial şi mureşenii resping fără probleme. Gazdele încearcă să iasă la joc, Sin marchează în minutul 10 dar golul este anulat pentru ofsaid. În minutul 15, Golofca are şansa golului dar preferă o pasă către Vaşvari iar căpitanul botoşănean greşeşte.

Cinci minute mai târziu, Mihai Roman are şi el şansa de a deschide scorul dar nu reuşeşte să şuteze pe poarta mureşenilor. Cea mai mare ocazie aparţine botoşănenilor în minutul 24. Kuku îi pasează lui Golofca iar acesta nu reuşeşe să împingă mingea în poartă, din şase metri. Două minute mai târziu, Golofca centrează de pe dreapta iar Mihai Roman îi ia faţa portarului mureşean şi marchează.

FC Botoşani are şansa de a majora scorul. Mingea circulă pe traseul Kuku – Golofca – Roman dar Marius Constantin intervine în momentul şutului şi îşi salvează echipa. Mihai Roman face dubla în minutul 38. Acesta pătrunde în care şi îl învinge pe portarul mureşenilor. Un minut mai târziu, Golofca şi Roman scapă singuri cu portarul mureşenilor dar golgheterul FC Botoani preferă un şut iar mingea trece mult peste poartă.

În debutul reprizei secunde, Miron lovit cu cotul de Rus şi rămâne întins pe gazon. Arbitrul Sebastian Colţescu a solicitat intervenţie echipajului SMURD. Fundaşul botoşănean est plin de sânge dar jucătorul de la ASA Tg. Mureş primeşte doar cartonaş galben. Tot botoşănenii au iniţiativa şi în repriza secundă dar Golofca tratează superficial două şanse de a marca.

În minutul 68, Golofca şi Kuku au două ocazii incredibile dar portarul mureşenilor îşi salvează echipa. Acelaşi portar a avut o intervenţie foarte bună la şutul lui Bordeianu după care l-a blocat pe Golofca scăpat spre poarta ASA-ului.

Leo Grozavu se agită pe margine şi este deranjat de cât de uşor ratează elevii săi din situaţii clare de gol. Pe final, botoşănenii au lăsat garda jos, mureşenii au ieşit la joc iar în minutul 88 Stoica putea reduce din diferenţă.

ASA Tg. Mureş: Pap – Velayos, M. Constantin, Tudose, Mendy – Petra, Gorobsov, Ferfelea (74 Balgiu) – Nicoliță, C. Rus (53 Stoica), Sin (62 Schieb)

FC Botoșani: Cobrea – Ungurușan, Miron, Tincu, Popovici – Cucu, Vașvari – Golofca (90+1 Moruţan), Bordeianu, M. Roman (80 L. Fulop) – Kuku (71 Herghelegiu)

Distribuie pe:
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad