Connect with us

Sport

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani 0-2. L. Grozavu: Vreau să rămânem conectaţi la campionat, am pierdut foarte multe puncte

Published

on

leo-grozavu

FC Botoşani s-a impus la Tg. Mureş cu scorul de 2-0 dar diferenţa putea fi mult mai mare dacă Popovici, Golofca, Roman şi Kuku ar fi marcat din oacaziile mari pe care le-au avut. La finalul partidei, Leo Grozavu, antrenorul principal al FC Botoşani, şi-a felicitat elevii pentru evoluţia de astăzi.

“Vreau să felicit băieţii, au făcut o partidă extraordinară. O primă repriză în care puteam să mai marcăm. În a doua repriză am avut cel puţin cinci situaţii clare. Nu a fost să fie. Sunt foarte mulţumit de cele trei puncte, de modul cum s-au prezentat jucătorii în teren, de atitudine. În fotbal, 2-0 este un rezultat periculos şi vroiam să marcăm al treilea gol. Le-am şi spus băieţilor la pauză că dacă marcăm golul trei, putem fi liniştiţi. E bine că s-a terminat aşa, o victorie mai mult decât meritată”, a declarat Leo Grozavu la LookTV.

Întrebat despre sezonul următor, antrenorul botoşănean a evitat subiectul, spunând că îl interesează ultimele patru meciuri din acest campionat.

“Vom juca fiecare joc la victorie, vom încerca să obţinem alte puncte, de asta suntem plătiţi. Mai avem încă patru etape de campionat, vreau să le terminăm şi vom vedea ce va fi. Vreau să rămânem conectaţi la campionat, am pierdut foarte multe puncte. Sunt patru ani în care, cu resurse limitate, am reuşit să ne facemo identitate, o imagine, să fim respectaţi în prima ligă, ceea ce este foarte important pentru o echipă care nu are o istorie foarte bogată. Suntem la final de contract, antrenori, jucători, vom vedea strategia conducerii pentru anul viitor”, a mai spus Leo Grozavu.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad