Connect with us

Sport

Aroganţa lui Burleanu. Preşedintele FRF a venit la turneu de copii la Sauceniţa, în ziua în care se decide campioana României GALERIE FOTO

Published

on

razvan burleanu la vaculesti (5)

Preşedintele FRF a preferat să vină la un turneu de copii în ziua în care se decide campioana României la fotbal. În această după amiază, Răzvan Burleanu împreună cu Ciprian Paraschiv au venit în comuna Văculeşti din judeţul Botoşani, la un turneu judeţean destinat copiilor.

Burleanu s-a fotografiat mai toţi cei prezenţi la terenul de fotbal şi a părut mai puţin interesat de cine va ieşi campioana României în acest sezon.

“Am o serie de vizite în teritoriu. Am fost la Bacău, astăzi la Botoşani, mâine la Iaşi. Colegii mei sunte pe cele trei stadioane unde se va stabili campioana ligii I”, a spus Răzvan Burleanu.

Întrebat despre noul scandal din Liga I şi cine va câştiga campionatul în caz de egalitate de puncte, preşedintele FRF a spus: “În primul rând nu ne putem exprima. Avem o ligă profesionistă de fotbal care vă poate răspunde acestei întrebări. Ei sunt organizatorii. Scuze. Am vrut să spun Liga Profesionistă dar nu de fotbal. Extistă posibilitatea să se dicidă campioana la TAS. Cred că oricare dintre echipe, atât timp cât va active acest lucru, va merge la TAS”.

razvan burleanu la vaculesti (16) razvan burleanu la vaculesti (15) razvan burleanu la vaculesti (14) razvan burleanu la vaculesti (13) razvan burleanu la vaculesti (12) razvan burleanu la vaculesti (11) razvan burleanu la vaculesti (10) razvan burleanu la vaculesti (9) razvan burleanu la vaculesti (8) razvan burleanu la vaculesti (7) razvan burleanu la vaculesti (6) razvan burleanu la vaculesti (5) razvan burleanu la vaculesti (4) razvan burleanu la vaculesti (3) razvan burleanu la vaculesti (2) razvan burleanu la vaculesti (1)

 

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad