Connect with us

Sport

ASA Tg. Mureş – FC Botoşani. R. Elek: E frustrant că nu putem să marcăm

Published

on

robert elek

Atacanţii FC Botoşani traversează o criză de formă. Deşi echipa şi-a creat meci de meci multe ocazii, puţine dintre acestea s-au finalizat cu gol.

În cele 9 etape disputate în play-out, FC Botoşani a marcat 10 goluri. Cel mai bun marcator a fost Cătălin Golofca cu 4 goluri, urmat de Vaşvari cu 3 goluri şi Miron, L. Fulop şi Tirnovan cu câte un gol. Atacantul Robert Elek nu a marcat niciun gol în acest play-out şi recunoaşte că el şi colegii lui nu sunt într-o formă prea bună.

“Ne aşteaptă un meci destul de greu la Tg. Mureş. Important este să intrăm motivaţi de la început şi să câştigăm. Avem deja cinci meciuri fără victorie şi nu mai trebuie să căutăm scuze. Trebuie să ne mobilizăm foarte bine, să intrăm cu acea ardoare pe care am avut-o la începutul campionatului. Dacă suntem toţi conectaţi, nu avem cum să nu ieşim învingători. Ne facem şi noi acea autocritică dar nu e important să o expunem faţă de presă. Important este ce vorbesc eu cu mister, ce vorbim noi între noi. E frustrant că nu putem să marcăm. Avem foarte puţine goluri marcate, mă refer la atacanţi. Avem ocazii dar nu putem să dăm gol. Trebuie să fim mai atenţi, mai concentraţi şi să lucrăm mai mult la antrenamente. Ocazii avem la fiecare meci, jucăm un fotbal frumos dar din păcate nu reuşim la ultima fază să dăm o pasă bună, să avem execuţia bună. Am ceva probleme de la ultimul meci, nu am simţit nimic în momentul în care am fost schimbat dar a doua zi am simţit o durere la aductori. Am făcut un ecograf şi mai am nevoie de câteva zile de repaus”, a spus Robert Elek.

Un alt jucător de la care sunt aşteptări mari este Laurenţiu Buş. Acesta a jucat foarte puţin în ultima perioadă şi foarte probabil va pleca la finalul sezonului.

“Sunt convins că ne aşteaptă o partidă foarte grea la Tg. Mureş, cu o echipă experimentată, jucători de valoare. Va trebui să muncim foarte mult pentru cele trei puncte. În ultima perioadă am jucat mai puţin, am avut şi ceva probleme medicale. Acum sunt ok şi sper să joc mai mult”, a spus Laurenţiu Bus.

Distribuie pe:
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad
banner ad
banner ad

banner ad

banner ad

banner ad
banner ad
banner ad